Bedrijfspanorama Unity FM Leiden

Kijk binnen met de bedrijfspanorama van Unity FM, de lokale omroep in Leiden!

.
Unity FM is de lokale omroep voor Leiden, Leiderdorp, Zoeterwoude, Voorschoten en Oegstgeest. De studio is gevestigd bij ‘Move Your Skills’ in het gebouw van ROC Leiden Lammenschans.
Het is nu heel eenvoudig om te zien waar al die prachtige programma’s vandaan komen, door middel van de bedrijfspanorama die ik voor hen heb gemaakt. De Google bedrijfspanorama die uiteraard automatisch wordt vertoond op Google Maps en de lokale zoekresultaten van Google,  is door Unity FM ook opgenomen op de eigen website. Zo is deze panorama nog makkelijker te vinden.

Stap in de wereld van de lokale omroep, wandel virtueel door de studio en neem plaats achter het mengpaneel. Dat een dergelijke Google bedrijfspanorama ook geschikt is voor ieder willekeurig bedrijf, school, museum, kantoor, praktijk of wat dan ook spreekt voor zich. Het zijn namelijk juist de beleving en de herkenbaarheid die vergroot worden door de bedrijfspanorama, alsmede het prikkelen van de nieuwsgierigheid om door te klikken naar de bedrijfswebsite, die dit product zo enorm aantrekkelijk maken.   Tel daarbij op dat er voor het online staan van de virtuele tour geen sprake is van enige abonnements vorm. Alleen voor het maken van de bedrijfspanorama of virtuele tour betaalt u eenmalig een zeer bescheiden bedrag. Zo komt iedereen er al snel achter dat een Google bedrijfspanorama vele malen goedkoper is dan 1 keer een traditionele (papieren) reclame advertentie te laten plaatsen.

Hoe gaat één en ander in zijn werk? Samen prikken we een moment voor het maken van de virtuele tour of bedrijfspanorama. Je hebt ruim de tijd om het bedrijf netjes te maken voor de fotografie. Op het afgesproken tijdstip lopen we samen nogmaals het gebouw rond. De te fotograferen panoramapunten hebben we dan in goed overleg al bepaald. Ik maak uiteraard alleen een tour van die bedrijfspunten die jij wilt!
Vervolgens ga ik aan de slag. Afhankelijk van het formaat van het bedrijf ben ik daar één of meer uren mee bezig. Na afloop zal ik de gemaakte foto’s samenstellen tot 1 vloeiende bedrijfspanorama. Dit laatste duurt gemiddeld twee weken, maar soms kan het sneller.

Unity FM is mijn zoveelste zeer tevreden klant voor de Google Bedrijfspanorama. Zo tevreden zelfs dat zij door middel van spotjes, ingesproken door echte DJ’s reclame voor mij gaan maken. Vanaf 1 februari 2016 zullen 4 DJ’s van UnityFM niet alleen hun eigen bedrijfspanorama promoten bij de luisteraars, ook mijn website met link wordt genoemd. Zo kom ik nu officieel op de radio !

Beluister het spotje van DJ Rudo hieronder of klik hier.

Beluister het spotje van DJ Marc hier

Beluister het spotje van DJ Michel hier

Beluister het spotje van DJ Elmar hier

Beluister het spotje van DJ Elmar FM hier

Beluister het spotje van DJ Ruud hier

Ook interesse in een bedrijfspanorama? Kijk dan hier voor meer informatie op neem direct contact met mij op!