Bedrijfsportretten

Bedrijfsportret en website van het jaar.

Website van het jaar?

Verkiezingen in volle gang

Afgelopen jaar werd mij verzocht voor Stichting Matchis een serie specifieke portretten te fotograferen ten behoeve van een nieuw te ontwikkelen website. Doelgroep en leeftijden waren bepaald en ook de gewenste uitstraling stond vast. Verdere creatieve invulling werd aan mij overgelaten. De website werd vormgegeven door internetbureau Keestm. Vanwege de omvang van de opdracht heb ik mijn collega en vriend Joris Aben gevraagd de foto’s samen te maken waarmee ik vaker uitstekend samenwerk.
Recent ontving ik via Stichting Matchis het mooie bericht dat de website is genomineerd voor Website van het jaar Award 2018!

Zullen we samen proberen de nominatie te verzilveren en Stichting Matchis de Award binnen te laten halen?
Stem dan nú op de website en bekroon daarmee niet alleen de website en fotografie zelf, maar vooral het meer dan uitstekende werk van Matchis!

Bedrijfsportretten, niet zomaar een knippie.

Met de nominatie van de website hebben Joris en ik bewezen uitstekende bedrijfsfoto’s te kunnen leveren. Die foto’s maken immers deel uit van het totaal van de website. Maar ook voor een goed artikel in (glossy) tijdschrift is een spetterend beeld een must. Mensen kijken éérst naar het beeld en gaan pas dán lezen! Zorg dus voor een fantastisch mooi bedrijfsportret! Neem géén genoegen met een “knippie”!

Goede samenwerking

Hoewel ik vaak alleen op pad ga, werk ik veel samen met Joris Aben.
Collega Joris Aben, van wie bovenstaande 2 foto’s zijn maakt evenals ik al langere tijd echte bedrijfsportretten. Hij combineert dit met huwelijksfotografie en zijn werk voor de De Crohn en Colitis Ulcerosa Vereniging Nederland (CCUVN)

Het ‘rauwe’ werk

Door mijn ‘roots’ in de architectuur- en industriële fotografie word ik vaak gevraagd bedrijfsportretten te maken op bouwterreinen en industriële omgeving. Voor deze omgevingen beschik ik naast moderne professionele apparatuur over analoge vonkvrije camera’s, de nodige veiligheidsuitrusting en vanzelfsprekend het VCA.

Zowel zakelijke als meer persoonlijke portretten

Zakelijk of persoonlijk?  Wij kunnen de juiste afbeelding maken. Joris maakte het zakelijke portret van Susan van Lier (links), ik maakte voor Keune Kappers het meer persoonlijke beeld van één van de kapsters van het Haarhuis in Grave (rechts)

Géén Stockfoto’s

Laat ook uw kantoor personeel mooi in beeld brengen. Natuurlijk kunt u een stock-image gebruiken die u vervolgens overal tegenkomt. Door gebruik te maken van éigen op locatie gemaakte foto’s bent u niet alleen veel persoonlijker en uniek, maar geeft u uw personeel een mooi signaal hun werk te waarderen door juist hún op de foto te zetten.

Studio op locatie

Om het onderste uit de kan te halen bouwen Joris en ik een “studio op locatie”. We zetten lichtvormers op, werken intensief samen met het te portretteren model en ook aan de nabewerking wordt zeer veel aandacht besteed. Resultaat is een sfeervol en unieke foto. Afdrukken kunnen worden verzorgt in eigen huis tot A2 formaat.
Dit soort foto’s zijn zonder enige twijfel geschikt voor publicaties in Glossy magazines, inlijstingen en andere stijlvolle high end toepassingen.