Google Vertrouwde Fotograaf 1e deel certificering geslaagd

 

Google Vertrouwde Fotograaf : 1e deel certificering geslaagd

Wat veel van mijn trouwe lezers nog niet wisten is dat ik druk aan het studeren ben om zogenaamd Google Trusted Photographer te worden, oftwel een door Google vertrouwde fotograaf.
Een dergelijk vertrouwde fotograaf maakt voor Google Business view interactieve panorama rondleidingen door een bedrijf, een winkel, restaurant etc. Een ‘toeschouwer’ kan dan op internet een virtuele toer maken door het bedrijf, net zoals je dat gewend bent op Google Street View. Dit kan bijzonder interessant zijn, omdat potentiele klanten zo voraf kunnen zien hoe het bedrijf er uit ziet en zo de verwachtingen afgestemd zijn bij een later bezoek. Zo kunnen klanten aangenaam verast worden bij het zien van een dergelijke virtuele tour op basis waarvan kan worden besloten uw bedrijf of restaurant daadwerkelijk te bezoeken.
De betreffende virtuele rondleidingen moeten aan zeer hoge (kwaliteits) eisen voldoen, vandaar een intensieve training en examinering van een aanstaande Google vertrouwde fotograaf . Uiteraard worden er nooit herkenbare gezichten of kentekens op de foto’s geplaatst zodat privace volledig gegarandeerd is. Privacy staat voorop!

Met de keuze van Google mij de gelegenheid te geven EN deze eerste geslaagde test met een 99% score (een score van minimaal 90% is verplicht) kan ik door voor het volgende onderdeel: 5 volledige test rondleidingen succesvol afronden door deze te laten keuren door het kwaliteits team van Google.

uitslag test certificering Google trusted photographer
uitslag test certificering Google trusted photographer