IJsland expositie gaat naar Delft!

De expositie van de zwart/wit IJsland expositie is een groot succes gebleken. Niet alleen zijn er tal van lovende kritieken ontvangen maar is ook een deel van collectie inmiddels verkocht!
Voor diegenen die de expositie hebben moeten missen is er een herkansing. Vanwege het succes is de hele expositie en meer vanaf september in Delft te zien. Wederom een expo-ruimte met een medische inslag, deze keer het SGZ aan de Beukenlaan 4G te Delft, 1e etage.

Voorlopig zal de expositie daar voor onbepaalde tijd hangen. Naast de beelden die ook in het Erasmus MC Sophia te bezichtigen waren is de tentoonstelling aangevuld met 4 extra afdrukken waarvan 3 in grootformaat. Ook voor deze expositie geldt het tijdelijke aanbod dat alle werken aan te kopen zijn voor € 150,-. Gedurende de expositie is de expositielijst gratis inbegrepen!

Voor iedereen die niet aanwezig kan zijn op de expositie en toch interesse heeft in de aanschaf van 1 of meerdere afdrukken kan ik gerust stellen. Als klein tipje van de sluier kan ik al een beetje onthullen dat er binnenkort een belangrijke uitbreiding van deze website plaats zal vinden. Tot die tijd: neem bij interesse gewoon contact met mij op!

Graag tot mijn komende expositie in het SGZ, Beukenlaan 4G Delft, 2612VC, 1e etage.