IJsland Expositie

Eind mei 2013 heb ik in  klein gezelschap onder deskundige begeleiding van IJslandkenner en landschapsfotograaf Theo Bosboom IJsland leren kennen. We hebben het schiereiland Snæfellsnes en de schitterende Westfjorden bezocht. Uiteraard hebben we op de meest westelijke punt van Europa gestaan bij Latrabjarg welke op de Westfjorden ligt; een schitterende kustlijn die tot de top 10 van mooiste kustlijnen behoort volgens het National Geographic.
Van deze 10 dagen durende reis heb ik een selectie van 10 beelden gemaakt in zwart/wit. Onder het mom van ‘IJsland, maar dan anders”. Deze beelden zijn vanaf 16 juli tot en met 31 augustus 2013 in een expositie te bekijken in het Erasmus MC-Sophia Kinderziekenhuis. U vind de expositie op de 1e etage bij het restaurant.

De beelden zijn te koop met een speciale expositie aanbieding. Koopt u namelijk een foto dan krijgt u gedurende de expositie de bijbehorende lijst met Passepartout ter waarde van € 50,- geheel gratis!
Alle foto’s kosten € 150,- per stuk en worden desgewenst in Rotterdam gratis bij u thuis gebracht. Van iedere foto worden er maximaal 8 verkocht. De aankoop van het unieke beeld is bespreekbaar.

Ik mag u allen van harte uitnodigen deze expositie te komen bekijken.

Affiche IJsland