Nieuwe website van MLS Lichtsystemen

Nieuwe website van MLS Lichtsystemen

Fotografie voor MLS Lichtsystemen, parkeergarage Kralingse Zoom
Fotografie parkeergarage Kralingse Zoom ten behoeve van website

Voor de nieuwe website van MLS Lichtsystemen in Harderwijk fotografeerde ik in opdracht de verlichting van de parkeergarage aan de Kralingse Zoom, vlak bij het metrostation.
Er zijn bij de opdracht verder geen andere eisen gesteld dan dat de foto’s de verlichting goed in beeld moesten brengen voor zover door MLS Lichtsystemen aangebracht en geleverd.
Het betreft hier alleen om de TL bakken. De speciale licht armaturen boven de metrobaan en de lichtmasten op de bovenste verdieping behoorde niet to de levering van MLS.
Mijn werkwijze is altijd dat ik eerst voldoende vooronderzoek op locatie. In dit specifieke geval heb ik de parkeergarage bezocht met medewerking van een beveiligings beambte.
Meestal maak ik dan met een smartphone enkele snapshots die ik later, eenmaal weer thuis, beoordeel op hun ‘werking’. Ik kijk naar de ruimte waarin de verlichting hangt, eventuele lijnen die de compositie van de foto zullen versterken en uiteraard de verlichting zelf.
Voor deze opdracht waren zoals gezegd vooraf geen beperkingen of eisen gesteld behalve een minimaal aantal. Behalve de licht armaturen is in ieder geval ook het gebouw in beeld gebracht.
Uiteindelijk heb ik voor deze opdracht nog 2x de parkeergarage bezocht. Om de verlichting goed tot haar recht te laten komen heb ik gewacht op schemering.

Fotografie voor MLS Lichtsystemen, parkeergarage Kralingse Zoom
Fotografie parkeergarage Kralingse Zoom ten behoeve van website

De nieuwe website van MLS lichtsystemen is inmiddels in de lucht en de foto’s van de parkeergarage maken deel uit van het getoonde portfolio.  Goed is te zien wat de toegevoegde waarde is van de fotografie aangezien in de praktijk niet alle projecten van MLS Lichtsystemen gefotografeerd konden worden. De projecten waar van foto’s kunnen worden gemaakt spreken allemaal veel meer tot de verbeelding en laten beter zien wat voor bedrijf MLS Lichtsystemen is. De nieuwe website is in ieder geval een overzichtelijke site geworden waarmee ik MLS Lichtsystemen van harte mee feliciteer!