Ontvangen reviews

Hier treft u de door mij ontvangen reviews aan. Ze zijn afkomstig van verschillende bronnen, zoals Google Mijn Bedrijf, Facebook of Telefoongids.

Wilt u ook een review voor mij achterlaten? Dat kan, graag zelfs, want zo zien anderen wat u van mijn dienstverlening vindt.
U kunt eenvoudig een keuze maken via mijn speciaal daarvoor gemaakte pagina.

Alvast zeer vriendelijk dank!

 

Ontvangen reviews via Google Mijn Bedrijf:

 

 • Van Charlotte de Graaf, NSecure heb ik deze review ontvangen: Mart Stevens heeft het Nsecure kantoor te Barendrecht op camera vastgelegd voor Google business view. Een project waarin we vanaf stap 1 uitstekend zijn begeleid. Zijn werk heeft geleid tot een mooi resultaat wat aan alle verwachtingen voldoet. Bedankt! Charlotte de Graaf, Afdeling marketing, Nsecure B.V.
 • Van Arie van Nierop heb ik deze review ontvangen: Werken met kinderen vereist altijd een hele hoop geduld. Ze doen alles voor je. Ze hebben geen haast, maar hun spanningsboog is niet altijd even groot. Ik weet dit uit eigen ervaring als leerkracht zijnde die 43 jaar voor de klas heeft gestaan. In mijn laatste schooljaar heb ik in de maanden april t/m juli 2015 een speelfilm met de klas gemaakt. Daaruit is een wedstrijdversie gekomen die mee gaat doen aan wedstrijden in AustraliĆ« en Hongarije. Martin bood aan om hiervoor een poster en een DVD omslag te maken met de vijf hoofdrolspelers van de film. De wijze waarop Martin de jonge acteurs wist te bespelen,was grandioos. In alle rust werd duidelijk uitgelegd wat hij van de kinderen verwachtte. En als het niet helemaal uit de verf kwam zoals hij het in zijn hoofd had werd op een speelse en duidelijke manier aan de leerlingen uitgelegd waarom hij liever een andere serie opnamen wenste te maken. En de leerlingen deden het, zonder te mokken en met veel plezier. Zeer professioneel en het eindresultaat….? Vakwerk. Mart Stevens Project Fotografie… van harte aanbevolen, ook met kinderen.
 • Van Coo Stoel heb ik deze review ontvangen: In oktober 2014 ben ik als begeleiding mee geweest op de reis van Against Cancer waar Martin en Eduard als fotografen aanwezig waren. Vol enthousiasme liepen zij rond door de parken en het hotel waar we verbleven tijdens de reis. Ondanks dat de parken niet groot waren en we regelmatig dezelfde mensen tegen kwamen, hebben we beide heren nauwelijks gezien. Verstopt tussen de attracties en continu rondlopen, schoten zij de meest mooie plaatjes. met gezinnen in attracties maar ook samen met de animatie figuren die rondliepen. Het resultaat mocht er zijn. Schitterende foto’s als mooie herinneringen. In mei 2015 zijn we wederom op reis geweest en waren Martin en Eduard ook weer aanwezig. Ze waren zo perfect op elkaar ingespeeld dat nu ook weer de mooieste foto’s geschoten werden. Zelfs de fotoshoot met Dora en Diego op de laatste dag werd gewoonweg professioneel. De materialen die ze bij hadden zorgden voor mooie neutrale achtergronden en de samenwerking onderling liep als een geoliede machine waardoor binnen no time alle kinderen op de foto stonden. Wederom met resultaat een pagina vol schitterende herinneringen. Martin en Eduard, ga vooral zo door met het omzetten van schitterende beelden tot blijvende herinneringen. Hopelijk tot oktober 2015 !!
 • Van Annemieke Blokzijl heb ik deze review ontvangen: Martin is creatief en in voor een uitdaging! Een paard had hij nog niet eerder gefotografeerd. Zijn dochter heeft paardrijles op mijn Fjordenpaard Thor. Thor moest poseren voor die speciale foto die Martin zichzelf ten doel had gesteld. Ik wilde er wel aan meewerken. In mijn werk als paardrijinstructeur staat omgang met elkaar centraal, waarbij we zo veel mogelijk ieder mens en paard in zijn waarde laten. Je begrijpt dat een paard met zoveel ruimte tot zijn wie je bent, zich niet laat positioneren! Dat Martin een vakman is blijkt hieruit. Hij is geduldig, laat mij mijn werk met het paard doen, geeft duidelijke instructies en houdt de werksfeer in de gaten en gaat daarover in overleg met de klant. Heerlijk werken! En uiteindelijk DE FOTO kunnen maken! Die is zo prachtig geworden, dat ik het paard van mijn vriendin in DLD ook door Martin heb laten vastleggen. Ook die foto is te gek!
 • Van Eduard de Boer heb ik deze review ontvangen: In het oktober 2014 heb ik voor het eerst mogen samenwerken met Martin en dat verliep meteen helemaal top! Daarna hebben we samen een trouwreportage gedaan en ook nog een klus voor AkzoNobel. Nu mag ik begin mei wederom met Martin samenwerken voor “Against Cancer” en dat wordt ongetwijfeld weer grote pret en mooie prenten. Ik kijk er weer naar uit!
 • Arjen van Waardenberg schrijfr deze review: Vandaag zijn de foto’s door mijn ouders in ontvangst genomen die Martin gemaakt heeft. Het ging om een portretfoto van mij en mijn zus voor in het huis van onze ouders. De foto’s zijn ontzettend goed gelukt en onze ouders vonden ze prachtig, evenals de rest van de familie! Martin werkt erg professioneel en neemt niet genoegen met half werk. Hij legt duidelijk uit wat hij doet en gaat doen als het gaat om het schieten van de foto’s. Ook is hij erg creatief als het gaat om het maken van de foto’s. Kortom; samenwerken met Martin hebben wij als plezierig ervaren en in het vervolg zullen wij hem weer vragen als de gelegenheid zich weer voordoet!
 • Van Allroundfotografie heb ik deze review ontvangen: Heb voor het eerst met Mart Stevens samengewerkt tijdens een familiereis die werd georganiseerd door “Against Cancer”. Tijdens die reis hebben Martin en ik gezamenlijk foto’s gemaakt van de gezinnen die mee waren. Ik heb Martin leren kennen als een uiterst bekwame, kundige en ervaren fotograaf die tot het uiterste gaat (in positieve zin!) om de mooiste momenten vast te leggen op de gevoelige digitale plaat. Daarom raad ik iedereen aan om eens contact op te nemen met Martin Stevens , als je op zoek bent naar een allround fotograaf in Rotterdam (Zuid-Holland) en omgeving.
 • Van M. Vap heb ik deze review ontvangen: Aanrader voor zakelijke fotografie. Ondanks meer dan nette prijs wordt professioneel en ongehaast wordt de juiste setting gecreĆ«erd en gewerkt tot het gewenste resultaat bereikt is.
 • Van E. Broosha heb ik deze review ontvangen: Martin is een ongelofelijk fijne fotograaf. Hij heeft prima met me meegedacht en bleek een vracht aan creativiteit te hebben. Technisch is het ook dik in orde wat hij maakt. Ik ben zeer tevreden en kan hem echt aanraden. Topper!
 • Van Joris Aben heb ik deze review ontvangen: Wonderlijke beelden met zeer veel aandacht voor details en kwaliteit. Mart Stevens Project Fotografie is meedenkend, creatief en heeft de wensen van de klant hoog in het vaandel staan. Zeker een aanrader!
 • Van Coen van Nes heb ik deze review ontvangen: Geweldig, maar ook zeker Eduard de Boer, wat een aardige mensen!!!
 • Van Nicole Koornhof
  Voor de plaatsing van een persbericht was een foto van mij persoonlijk nodig om bij het artikel te plaatsen. Dit is of een professionele wijze gebeurd en het resultaat mag er zijn. Bedankt daarvoor !!

 

Ontvangen Reviews via Facebook:

 • Van Rosemarie Hermans heb ik deze review ontvangen: Prachtige herineringen gemaakt voor ouders met een ziek kind. Hele mooie fotos.
 • Van Maaike Vernooij-Baks heb ik deze review ontvangen: Tijdens de dagen van Against Cancer zijn er prachtige foto’s gemaakt. De familiefoto was voor ons heel bijzonder! En wat een prachtige foto is dit geworden, we zijn er ontzettend blij mee! Hartstikke bedankt Mart!!!
 • Van Marina Madera heb ik deze review ontvangen: Beelden inspireren, serene sfeer, warme kleuren, uitnodigend, smaakt naar meerGa zo door !

Ontvangen Reviews via de Telefoongids:

 • 10 november 2015: zeer mooie foto’s, erg tevreden!
 • 24 januari 2015: Prima fotograaf , mooie foto s, in voor suggesties, gewoon boeken.
 • 15 januari 2015: Ik vind Mart Stevens een uitermate enthousiaste, serieus en secuur werkende fotograaf. Gaat voor de volle 100 % en liefst nog meer. Maakt schitterende foto s en is prettig in de omgang. Geen storende fotograaf maar iemand die rustig en bekwaam zijn werk doet. Staat open voor suggesties, kortom iemand die ik van harte kan aanbevelen
 • 13 december 2014: Prima fotograaf, vakkundige en prettige persoon in de omgang. Heeft ons uitstekend werk geleverd. Wat ons betreft een aanrader!